Доставката е безплатна и винаги ще бъде.
Минималната поръчка в електронен магазин 741.BG е 30 лв.
Вашата количка
  • Количката е празна.
Междинна сума: 0.00 лв.

Доставка

Уважаеми клиенти, 

Стараем се да обработим всички постъпили поръчки.

Доставката ще се извършва в срок от 10 работни дни, правим всичко възможно да изпратим и до 2-3 работни дни.

 

 Поръчките ще се изпълняват без допълнително потвърждение по телефона. Вие ще получите уведомителен имейл или линк за потвърждение на вайбър или смс. Молим да попълвате данните си внимателно и коректно.

 Всички наши пратки са със СМС известие, преглед и тест.

Скъпи приятели,

        След всяка регистрирана поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане с цел максимално бързо да пристигне при Вас, без допълнително обаждане.

Внимание! Поръчки на клиенти без въведени коректни данни: телефонен номер, адрес, офис за доставка или не потвърдени при обаждане от наш сътрудник, няма да бъдат изпълнени.

При необходимост от уточняване на детайли по Вашата поръчка, моля те да бъдат вписвани в поле Kоментар и уточнения към поръчката, преди финализираненот и.

При възникнали въпроси, може да се  свържете с нас предварително на телефон:  0877 79 83 00 всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Изпращането на различни артикули с една доставка се осъществява когато са в една обща количка (поръчка). При генерирането на повече от една поръчка, особено в различни времеви интервали, е възможно изпращането с отделни доставки. 741 БГ ще се опита да обедини поръчките Ви в обща доставка, но не поема отговорност за такова обединяване.

По време на процеса на обработка на поръчка, някой от продуктите може да бъдат изчерпани.

Цветните продукти се изпращат в произволен цвят.

Ние НЕ разполагаме с магазини, който да бъдат посещавани.

Доставката се извършва с куриерска фирма  ЕКОНТ ЕКСПРЕС, когато е до офис на ЕКОНТ и с куриерска фирма ЕВРОПЪТ , когато е до адрес.

741 БГ изпраща с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или до Ваш адрес. Минималната сума за поръчка е на стойност 30лв.

Срокът за доставка е 1-10 работни дни (над 80% от поръчките ни се доставят до 3-4 работни дни). 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Европът като лицензиран пощенски оператор. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка!

За предварително заплатени пратки (по банка, Ипей) не се начислява наложен платеж.


        Внимание, след като завършите поръчката си ,тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Всяка пратка на 741 БГ е застрахована и се изпраща задължително с безплатна опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерските служби Еконт Експрес и Европът са задължени да осигурят условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект, дефектната стока се връща за сметка на 741 БГ. При констатация на транспортна щета, по вина на куриера, на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход.

Рекламация на стоки, получени от клиента , без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА ОПАКОВКА и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН или да са правени опити да бъде използван, ако е в близстер не разопакован.

Връщането на поръчка след опцията "Преглед и тест" по-желание на клиента е за негова сметка.

Снимките и видеата са информативни. В някои случаи може да не отразяват всички параметри на продукта (цветове, нюанси, пропорции, размери) с абсолютна точност. Текстовото описание дава точните параметри, качества на стоките. 

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, ще Ви изпратим уведомителен имейл.

Всички други общи условия на https://741.bg

 

741 БГ ЕООД
0877 798300
[email protected]

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!